Over Hetallerleukstekado.nl

We vinden het geweldig leuk om kwalitatief zeer hoogwaardig speelgoed aan te kunnen bieden tegen erg aantrekkelijke prijzen. Zo wordt het voor iedereen veel beter toegankelijk en kunnen we hopelijk veel mensen bereiken en blij maken!

Veelal hebben we van een product maar één exemplaar beschikbaar, dus als je het graag zou willen hebben dan sla snel je slag! En anders niet getreurd, want er zullen vrijwel maandelijks vele verrassende producten worden toegevoegd aan ons assortiment.

Misschien is je oog er al op gevallen, maar bij de diverse productgroepen staat ook een kopje “Exclusief”. De artikelen die op deze pagina staan zijn gewoon via ons te bestellen en worden ongeacht de rest van je bestelling gratis thuisbezorgd via PostNL in een aparte levering. Prachtige producten van absolute top-kwaliteit voor ongekend lage prijzen!

Artikelen kunnen gratis worden afgehaald op ons thuisadres in Rosmalen. Tegen een kleine vergoeding (€2) kunnen bestellingen binnen Rosmalen desgewenst bij u thuis gebracht worden op een afgesproken tijdstip (postcode 5240 tot 5249). Bij een besteding vanaf €50 betaalt u nog slechts €3,75 verzendkosten. Bij een bestelling vanaf 100 euro betaal je helemaal geen verzendkosten meer. Voor het verzenden maken we gebruik van de diensten van PostNL. Bij een besteding boven de €75 ontvang je 10% korting op het totaalbedrag!

Een kado kopen is natuurlijk leuk, en wij willen het graag nóg leuker maken: bij elke bestelling boven de €25 krijg je er een verrassing bij!

Betalen kan contant (bij afhalen) of middels een directe bankoverschrijving.

Ook al leven we in een digitaal tijdperk, er is toch niks fijner dan wanneer je kinderen gewoon heerlijk kunnen spelen. Wij genieten daar enorm van, en de kinderen zelf natuurlijk nog het allermeest :-).