Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Webshop

1.1 – Tijdens het bestelproces vragen wij uw gegevens. Deze worden gebruikt om uw bestelling te verwerken. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden.

1.2 – Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.3 – Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, kunt u altijd contact opnemen.

1.4 – De vermelde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland. Voor verzending naar Duitsland en België gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor de hoogte van deze tarieven.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1 – U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het betreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2- Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele verpakking.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1 – De overeenkomst tussen u en Hetallerleukstekado.nl is definitief wanneer u het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt naar onze bankrekening of het verschuldigde bedrag contant aan ons heeft voldaan. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling door ons is ontvangen, bent u eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2 – U bent verplicht de betalingsverplichting aan de Hetallerleukstekado.nl na te komen. Het bestelde product wordt verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. Indien u het product niet direct betaalt, wordt het product voor u gereserveerd. Indien de betaling na vijf dagen nog niet is ontvangen, wordt het product weer in de verkoop genomen en maakt u geen aanspraak meer op het product.

3.3 – Nadat u tot aankoop bent overgegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail van uw aankoop. Daarin staat welk(e) product(en) u heeft gekocht, welk bedrag u dient te betalen en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

3.4 – Als u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen, zullen wij contact met u opnemen zodra uw bestelling klaar staat. Als u heeft gekozen voor lokale bezorging in Rosmalen, zullen wij contact met u opnemen om een dag en een tijdstip met u af te spreken. Als u heeft gekozen voor verzenden van uw bestelling, ontvangt u bericht zodra uw bestelling is verzonden.

Artikel 4 – De prijs

4.1 – De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het leveren van het product zijn zichtbaar in de winkelwagen.

4.2 – De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, zodra u een bestelling plaatst. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

4.3 – Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 – Klachten

5.1 – Klachten over de levering dienen in eerste instantie telefonisch aan ons gemeld te worden. Wij staan u graag te woord. Uiteraard doen wij ons uiterste best om het product zo goed mogelijk te verpakken, zodat het onbeschadigd bij u bezorgd kan worden.

5.2 – Klachten over het product zelf dienen schriftelijk of per e-mail aan ons gemeld te worden. Deze kunnen niet door ons persoonlijk beantwoord worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen voor u contact opnemen met de fabrikant of leverancier en zullen hierin voor u bemiddelen als tussenpersoon. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt zullen wij het probleem zelf voor u oplossen.

5.3 – Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk. Wij willen u te allen tijde van een goede service voorzien.